Trap, kastenwand en keuken

2013

Ontwerp en Uitvoering

Opdrachtgever: particulier

Kenmerken: , , , ,

Trap door een kastenwand.

Voor een woning in Rotterdam die bestaat uit een voormalige winkelruimte met daarachter liggend een souterrain en een bovenverdieping, maken we een ontwerp voor een complete verbouwing. De voormalige winkelruimte zal dienst gaan doen als woonruimte, de ruimtes erachter zijn te bereiken via twee kleine trappen die door een kastenwand naar boven en naar beneden lopen.

De kastenwand en de keuken worden door ons gemaakt en geplaatst, overige werkzaamheden worden door de aannemer uitgevoerd.

Om de kastenwand zo volledig mogelijk te kunnen benutten wordt het bovenste gedeelte vanaf twee kanten toegankelijk. Een overloop die via de werkkamer bereikbaar is zorgt ervoor dat het bovenste deel toegankelijk is. In de werkkamer zijn een bureau en enkele dichte kastjes gemonteerd.

De keuken is zo eenvoudig mogelijk gehouden met greeploze lades.

In samenwerking met Melt Interieurarchitectuur