Displaymeubel koffiecorner bibliotheek

2016

Ontwerp en Uitvoering

Opdrachtgever: bibliotheek Spijkenisse

Kenmerken: , , , ,

In de bibliotheek in Spijkenisse wordt de informatiebalie omgebouwd tot koffiecorner. Het gebouw is van MVRDV en veranderingen aan het interieur moeten voldoen aan een aantal eisen van de architect, die onder andere een donkere kleurstelling wil terug zien. Bestaande balie wordt gebruikt als bar.

MAAKWERK ontwerpt in het ritme van de kastenwand een frame met display-vakken dat deels rust op de bestaande balie en deels hangt aan de kasten. De balie verlichting wordt in het ontwerp meegenomen: lampjes ‘Belled‘ van Solid Lighting uit Rotterdam.

In de stalen kubussen kunnen koffie- en thee soorten, het menu en het assortiment aan gebak worden getoond. De kubussen worden gevat in een hangend rek, waarin tevens glazen, borden, bestek en kopjes kunnen worden weggezet.

Uitgevoerd in transparant gepoedercoat staal met multiplex legplanken.